fredag 10 april 2009

Är det dags att hoppa i poolen igen?

8 kommentarer:

Hannes sa...

Nä, det är inte dags att hoppa i poolen igen, inte än. Inte förrän i augusti, för då måste du se till att vara i form nog att att simma över sundet med Schmunk och Hannes. Vi behöver en stark `team leader´ till att hålla moralen uppe när sillamjölkarna slaknar.

schmunk sa...

exakt! Vi behöver en kraftkarl!

Jonas Persson sa...

Sa, nar ska ni simma over sundet?

schmunk sa...

30 augusti

Hannes sa...

Det blir korv och mos till alla deltagare när vi kommer fram till Malmö. Vill du ha senap till så kan jag fixa det också.

Jonas Persson sa...

Korv och mos...jadrans, med senap!!! Jag borjar skolan igen den 3e Augusti, men jag kan nog aka hem for en sadan har exotisk utflykt.

schmunk sa...

http://operationsillamjolk.blogspot.com

Anonym sa...

Kom igen Jonas...

Detta blir något att berätta för polarna i bastun efter träningen :)

Dagens tips... Jag coachade Tobias Eld när han fixade Dragör - Limhamn på 3 timmar och 59 minuter. Vi gick igenom rubbet i omgångar och bestämde oss för att han skulle kopiera samma sträcka som Sally Bauer simmade 1931. Sträckan är mellan Dragörs hamns yttersta spets och Limhamn. Vi valde K-bryggan som målgång på sipparps badplats. Vilket var uppskattat och lättillgängligt för de som ville närvara vid målgång. Att ta sikte på från start är högsta punkten på öresundsbron, simma under i stora båt-öppningen och sedan sikta vidare på sipparps badplats och gubba-bryggorna.

Lycka till

mvh
Bill Strömberg